Badrumsrenovering

Skånemuraren AB utför säker och professionell badrumsrenovering av högsta kvalitet. Vårt kunniga team har lång branscherfarenhet och alla behörigheter som krävs för att ditt badrum ska bli som du tänkt dig. Vi ser det som en förmån att få renovera badrum åt dig!

Badrumsrenovering
Med fokus på dig som kund, effektivitet och noggrannhet ser vi till att din badrumsrenovering blir som du tänkt dig. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Välj hantverkare som vet vad de gör!

En badrumsrenovering är ett stort och spännande projekt. Det kräver planering, tid och mycket arbete. Ett nytt eller renoverat badrum ska skapa trivsel och vara funktionellt varje dag. Helst i många år framöver.

Se därför till att du väljer hantverkare som vet hur en badrumsrenovering ska genomföras och som du har förtroende för. Skånemuraren AB har som policy att alltid vara lyhörd för sina kunder. Tack vare vår gedigna kompetens vet vi hur man omvandlar drömmar till verklighet.

Våga vara personlig när du planerar ditt badrum

Vi ger gärna råd om du känner dig osäker på något kring din badrumsrenovering, men tänk på att det är ditt hus och ditt badrum! Det är viktigt att du låter din personlighet lysa igenom när du väljer material, inredningsdetaljer och kakel till  badrummet. Det gör att du sannolikt kommer att trivas längre med ditt badrum.

När du planerar inför en badrumsrenovering så underlättar du om du tar hänsyn till vilka behov du har. Leta gärna inspiration i till exempel inredningstidningar eller sociala medier. Det kan hjälpa dig att få idéer till bland annat kakel som du sedan kan berätta för oss om.

Badrumsrenovering med hög kvalitet

Skånemuraren AB fokuserar på att vara effektiva och noggranna. Vi följer alltid rådande branschregler vid badrumsrenovering. Målet är att arbetet ska fortlöpa på ett så smidigt sätt som möjligt. När vi är färdiga vill vi att du ska bli nöjd med slutresultatet. Låt oss utföra allt jobb vid badrumsrenovering så att du kan njuta av att se ditt nya badrum växa fram.

Vi har ett väl inarbetat nätverk av samarbetspartners inom branschen. Det innebär att vi kan erbjuda dig högkvalitativ totalentreprenad på badrum. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa just dig med badrumsrenovering.

SKÅNE MURAREN AB

Utför murning av:

  • Kakel/klinker
  • Murning
  • Tegel/block
  • Fasader
  • Putsarbeten
  • Öppna spisar
  • Golvarbeten
  • Skorstenar

Kontakta oss för KOSTNADSFRI OFFERT

Uthyrning

av maskiner och verktyg

Kontakt