Murning – Lund & Malmö

Söker du experter på murning? Om du drömmer om en vacker öppen spis eller vill ha en välgjord skorsten så är Skånemuraren AB det perfekta valet! Våra kvalificerade murare har mångårig erfarenhet och hjälper dig gärna med ditt drömprojekt.

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss! Vi följer naturligtvis gällande branschregler och har högt ställda kvalitetskrav på allt arbete vi utför. Murning kräver erfarenhet, rätt sorts redskap och noggrannhet för att slutresultatet ska bli så optimalt som möjligt. Vi har gedigna kunskaper om hur man murar och vet hur man utför till exempel putsning och fogning på bästa sätt.

Skånemuraren AB har sitt kontor i Teckomatorp och ett rymligt lager i Lomma. Vi arbetar ofta i Lund och Malmö, men kan åta oss uppdrag i hela Skåne.

Murning
Oavsett om du behöver hjälp med murning inomhus eller utomhus hjälper våra erfarna murare dig med uppdrag i Malmö, Lund eller övriga Skåne.

Murning & Tegelbalksbyte

Vi på Skånemuraren AB utför all sorts murning. Vi åtar oss små och stora uppdrag både inom- och utomhus. Vi kombinerar traditionellt hantverksarbete med moderna tekniker. Att leverera högsta kvalitet är en självklarhet för oss. Våra murare kan till exempel hjälpa dig med:

Ser tegelbalkarna ovanför dina fönster och dörröppningar slitna och trasiga ut? Låt oss hjälpa dig med tegelbalksbyte så att ditt hem blir fint och trivsamt igen. Våra tegelbalkar är naturligtvis noggrant dimensionerade och anpassade efter just ditt projekt.

Glöm inte bort ROT-avdraget! Den ger dig som äger småhus eller bostadsrätt möjlighet till skatteavdrag på arbetskostnaden när någon anlitas för arbete i hemmet. Det är ett mycket förmånligt avdrag som hjälper dig att spara många kronor.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Vill du ha mer information om murning och tegelbalksbyte? Har du frågor och funderingar? Behöver du en kostnadsfri offert? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser framemot att få hjälpa just dig.

SKÅNE MURAREN AB

Utför murning av:

  • Kakel/klinker
  • Murning
  • Tegel/block
  • Fasader
  • Putsarbeten
  • Öppna spisar
  • Golvarbeten
  • Skorstenar

Kontakta oss för KOSTNADSFRI OFFERT

Uthyrning

av maskiner och verktyg

Kontakt